Slide 1

Login Form

Klant aan het woord

Na 1 week werk was onze prefab uitbouw een feit. Goed voorbereiden is het halve werk!

voorhuis

Uw woning veilig en comfortabel maken, zodat u prettig kunt blijven wonen! Bouwbedrijf Tuinte biedt een scala aan oplossingen, zoals:

  • wonenblijvenVerbreden van deuren, schuifdeuroplossingen
  • Verlaagde onderdorpel(s)
  • Wandsteunen, beugels en douchezitjes
  • Antisliptegels
  • Aangepast sanitair/meubilair
  • Domotica: centrale bediening, elektronische deuropeners, intercom, camera’s, etc...
  • Slaapkamer/badkamer op begane grond 

Zusterbedrijf Tuinte Mobi-Home biedt innovatieve oplossingen geïntegreerd aan uw huidige woning tot vrijstaande woonchalets, gebruiksklaar en volledig uitgerust voor de toekomst!

U de toekomst, wij de oplossing!

Waar kwaliteit heel gewoon is! Bouwbedrijf Tuinte heeft een jarenlange ervaring wat betreft het uitvoeren van vele grote en kleine projecten. Wij zijn actief in diverse sectoren van de bouwnijverheid, zoals woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Innovatieve en toekomstbestendige oplossingen

Uw woning is uw veilige thuishaven! Dat veilige gevoel kunt u met het oog op de toekomst voor een groot deel zelf sturen. Wij bieden een keur aan slimme oplossingen en aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Dit gaat van het verlagen van drempels, het plaatsen van schuifdeuren, de slaap- en badkamer beneden maken tot het aanbouwen van een volledig aan uw huidige woning geïntegreerde woon-/leefruimte.

Een goed gevoel

Uiteraard zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend samen met u te kijken naar oplossingen die geheel zijn afgestemd op uw wensen. Zo kunnen wij in samenspraak een plan van aanpak maken waarbij u uiteraard de kosten vooraf overzichtelijk in beeld heeft.

Tuinte Mobi-Home

Naast aanpassingen in uw bestaande woning kan ons zusterbedrijf Tuinte Mobi-Home zorgdragen voor (semi) permanente woonoplossingen op de begane grond tot het plaatsen van een vrijstaand chalet welke volledig is uitgerust als zelfstandige woon-/leefruimte.

Vergunningen voor het traditioneel aan- of bijbouwen van extra woon-/leefruimte aan bestaande bouw kunnen lastig (of niet) te verkrijgen zijn.

De oplossingen van Tuinte Mobi-Home voldoen aan het Besluit omgevingsrecht (Bor) dat op korte termijn zal worden aangepast waardoor, mantelzorgwoningen onder bepaalde voorwaarden vergunningvrij gebouwd mogen worden.

Hierdoor kunt u slagvaardig te werk gaan en indien nodig in korte tijd een prachtige oplossing realiseren.